Rentat professional

Rentes el cotxe, aspires la pols, i el cotxe segueix semblant brut?

Tranquil, tenim la solució:

Fem neteges interiors i exteriors, de manera 100% ecològica, amb el mètode AUTONET (nº 1 en neteja integral de vehicles i en preu).

 

Si vols que el teu cotxe torni a lluir com quan era nou, demana hora trucant al 977411039.


Desinfecció amb ozó

Saps que l'ozó és capaç de destruir virus, bacteris i fongs? I que a més a més elimina les males olors i purifica l'aire?.

 

A Flixmotor ja fa mesos que el fem servir per desinfectar vehicles, seguint tots els protocols de seguretat i les indicacions del fabricant del generador d'ozó.

 

Com ho fem? En un quart d'hora. Tan poc temps? Sí, i si és un cotxe petit, en menys temps. Perquè s'ha de ser molt rigurós. Cada vehicle necessita uns minuts per garantir que l'ozó arriba a tot arreu, però aquest temps no es pot excedir. Un cotxe normal necessita 4 minuts de desinfecció i 10 minuts de ventil·lació.

 

I quant val? La desinfecció d'un cotxe de mida normal val 18€+IVA. No et sembla que és un preu molt assumible per una tranquil·litat tan gran?


Rentat automàtic

 

I si el que vols és fer una neteja ràpida i efectiva, disposem de box de rentat  amb llança i tren de rentat automàtic de la marca valenciana ISTOBAL.

 

Preu de rentat: 4€

Preu aspiració: 1€

 

 

Sempre obert.