GLP

Flixmotor forma part de la xarxa de tallers homologats per convertir motors a bifuel. Tenim un conveni signat amb l'empresa GASMOCION , que és l'importadora a Espanya dels equips Gfi.

 

Per aquells clients que es preocupen per l'entorn i el medi ambient, ara oferim la trasnformació de motors a GLP des de 1500 €.


GASMOCIÓN SL. és representant a Espanya de l'empresa M.T.M. per la marca GFI, un líder mundial en la fabricació d'equips per a GLP i GNC.


 

GASMOCION S.L., empresa jove i dinàmica, fa quatre anys ja és un referent en la transformació de vehicles a Autogas. Sent l'única companyia que té certificats ISO 9001 de qualitat i ISO 14001 entorn al sector.

El Gas liquat (GLP) té dos orígens: 60% de la producció s'obté durant l'extracció de gas natural i petroli des de terra. El 40% restant es produeix durant el procés de refinament de petroli cru.

La GPL és, per naturalesa, un producte secundari, que de no ser explotat com a font d'energia, seria simplement rebutjat.

L'actual situació económica ens obliga novament a ser flexibles, si en el passat el manyà que reparava tartanes es va transformar en mecànic d'automòbils, i més endavant es va haber de convertir en electricista, i s'ha adaptat en tots els temps de l'apassionant món del motor... avui toca oferir alternatives als combustibles tradicionals. Amb aquest afany oferim l'autogas o GLP.

 

A més, els conductors i conductores de vehicles transformats a GLP poden demanar el distintiu ambiental ECO, cosa que els pot repercutir a la butxaca en forma de descomptes en impostos de circulació, peatges d'autopista, etc